Diapozitiv1

Frizerski saloni SIMPLE

seperator

Naši saloni nalaze se na 16 lokacija diljem Republike Hrvatske. Saloni se nalaze u sklopu trgovačkih centara i velikih dućana kako bismo Vam olakšali pristup i uštedili vrijeme. Saloni su otvoreni od ponedjeljka do nedjelje kako bi zadovoljili potrebe svih naših klijenata.

services

KARLOVAČKA ŽUPANIJA

SuperNova Karlovac

ISTARSKA ŽUPANIJA

Max City

City Mall Pula

MEĐIMURSKA ŽUPANIJA


Galerija sjever

services

PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA

Tower centar Rijeka
Zapadni trgovački centar Rijeka

SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA

Salona Mall

Spot Shopping Mall

ZADARSKA ŽUPANIJA

SuperNova Zadar

Proizvodi

seperator

Svojim klijentima nudimo samo najkvalitetnije proizvode i preparate Kérastase Paris, L’Oréal, Schwarzkopf Professional i Moroccanoil. Sve proizvode za njegu kose moguće je kupiti u našim salonima.

Logo Kerastase
Logo Schwarzkopf
Logo Loreal
morocanoil-logo
images
davines

O nama

seperator

Lanac frizerskih salona Simple posluje na području Hrvatske od 2001 godine. Ponosni smo na svojih 16 lokacija u Hrvatskoj, i dvostruko više u stranim državama kao što su Slovenija, Srbija i Češka. Kvalitetnim uslugama, usavršavanjem i stalnim edukacijama te pozicioniranjem u Shopping Centrima stekli smo velik krug zadovoljnih klijenata. Želeći svojim klijentima osigurati samo najbolje Simple frizerske ekipe su redovito prisutni na različitim modnim događanjima, kao što su modne revije, prezentacije, snimanja i seminarima.

o-nama-simple-hr

Galerija

seperator

Simple (35+)
Simple (23)
Simple (29)
Simple (11)
Simple (4)
Simple (8)

frizure-icon-simple

Zapošljavanje

seperator

Želite li raditi u dinamičnom i kreativnom timu? Predani ste poslu i voljni ste učiti? SIMPLE saloni su pravo mjesto za vas! Bez obzira započinjete li karijeru ili sa sobom nosite mnoštvo iskustva pošaljite nam poruku.

info@simple-saloni.hr

Kontakt

seperator

Ukoliko imate pitanje, pohvalu, prijedlog ili kritiku molimo Vas da nas kontaktirate. Naši zaposlenici će Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Frizerski saloni SIMPLE

Mič Styling d.o.o.

Karlovačka cesta 6A

1000 Zagreb, Hrvatska

TELEFON: (01) 492 13 76

FAX: (01) 492 13 76

Pošaljite nam poruku.

seperator

OIB: 98841640708 Vlasnik: Mitja Sojer Registrirano kod trgovačkog suda u Zagrebu. Temeljni kapital 20.000,00 kn uplaćeno u cijelosti.